people riding boat on body of waterpersoonlijk leiderschap

De manier hoe je naar jezelf kijkt, definieert de manier waarop je leiding geeft. Aan jezelf, aan je team en aan de mensen om je heeft. In een opstelling gaan we kijken naar de onbewuste patronen die bij jou horen. 

Als je ziet waar die vandaan komen en hoe je ze in kan zetten om jouw eigen stijl te herkennen en omarmen, groei je als mens en dus als leider.

Dat doe je voor jezelf, en de fantastische bijvangst is, dat je hiermee ook anderen ‘helpt’

In een één op één sessie gaan we, met behulp van objecten, jouw systeem zichtbaar maken. Ik nodig je uit om ook vanuit andere plekken in je systeem te kijken en we gaan aan de slag met overtuigingen. 

Een heel efficiënte manier om jezelf tegen te komen, en dat is, in tegenstelling tot wat de uitdrukking impliceert, heel tof en leerzaam.

balans

Wanneer jouw hoofd, hart en handen optimaal samenwerken voel je dat jijzelf bepaald hoe jouw leven zich voltrekt. 

Een disbalans tussen deze zaken zorgt voor gedoe en onrust. 

Meestal komt deze disbalans niet voort uit jou alleen, maar maakt dit deel uit van het systeem waarin je opereert. Inzicht in de oorzaken van datgene dat jou in de weg staat, is de kortste weg naar acceptatie en groei. Het is heel fijn om te ontdekken dat de dingen die jij ‘draagt’ vaak niet van jou zijn en dat je die dus ook niet hoeft te dragen. 

Andersom zie je ook vaak wat wel van jou is en welke verantwoordelijkheid je dus zal willen nemen.

“In de opstelling had ik ineens door dat mijn talent niet iets is waar ik naar op weg ben, ik heb mijn talent altijd bij me. Het is domweg van mij. Zo logisch, bijna lachwekkend” M uit R

Soms zijn de inzichten die ontstaan mind blowing en heel groot. Soms ook zijn het zaken die zo voor de hand liggen, dat je alleen maar hoofdschudden naar jezelf kan kijken en denken “hoe had ik dit nu niet kunnen zien?” En dat is precies wat inzicht is, een heel logische openbaring.

nieuwsgierig?

neem contact op, voor een op maat gemaakt voorstel

“problemen bestaan alleen in de context van een systeem”