over opstellen

leer meer over systeemopstellingen bij ergens voor staan.

Opstellen doen we samen.

een groep mensen tijdens een organisatieopstelling

Aangezien een opstelling een representatie is van de werkelijkheid. Is het natuurlijk volstrekt onmogelijk om dat alleen te doen. Wij mensen zijn sociale dieren en we functioneren het best in een groep. Kortom, ‘ergens voor staan’ is niet van mij. Ik ben hooguit degene die het initiatief neemt. Ik werk graag samen met andere leuke mensen en bedrijven. Want (tegeltjeswijsheid) delen is vermenigvuldigen. 

Mijn waardes

Bij mij is de sacred space ook echt sacred. Verkopen of marketing doen we niet tijdens sessies. Ik wil leuke dingen met leuke mensen doen,  vanwaaruit de rest volgt. Ik zal nooit meer beloven dan ik kan waarmaken en ben (genadeloos) eerlijk. Bovendien vind ik humor een absolute noodzaak. Ik werk niet met ‘vragenstellers’ en ‘representanten’. Iedereen doet mee, de opstelling is van ons samen. Wij zijn het veld.

De allereerste keer dat ik in aanraking kwam met een opstelling, was ik gelijk verkocht. De magie van de gezamenlijkheid en de kennis die we als groep wisten te delen. Intuïtief snapte ik hoe een opstelling werkt. Door me te verdiepen in de manier van anderen en de theorie ben ik uiteindelijk tot een manier gekomen die goed bij mij past. En die goed past bij de deelnemers die bij mij terechtkomen. Sinds 2016 gebruik ik systemisch werk in mijn bedrijven en bij groepen. Ik heb onder andere opstellingen begeleid op het Permanent Beta festival, bij 365 dagen succesvol en op eigen locaties.

Inmiddels staat het systemische werk centraal in mijn professionele leven, maar ik doe ook nog veel andere dingen.

Systemisch werk is zo ongelooflijk logisch. Ik wil eraan bijdragen dat familie- en andere opstellingen net zo gewoon worden als mediteren, ontbijten of sporten. Toegankelijk en zinvol, voor iedereen die meer inzicht wil. Of het nu gaat over kiezen, problemen of richting vinden een opstelling kan bijna altijd een beginpunt zijn. 

Als je er met je hoofd niet uitkomt, probeer het dan eens met voelen. We zijn geweldige cognitieve wezens, maar ons lijf vertelt ons vaak een ‘hogere’ waarheid. In een opstelling kunnen we daar eens naar ‘luisteren’ op een fijne, slimme manier. Kun je daarna weer met je cognitie aan de slag, maar dan met betere informatie. 

0
jaar ervaring
0
partners
0
groepen
0
ondernemingen

Ik werk samen met het allerleukste netwerk van Nederland.

In alle jaren dat ik aan het werk ben, heb ik zo’n geweldig netwerk opgebouwd, met de allerleukste mensen van Nederland. Mensen met passie voor wat ze doen, mensen die andere mensen vooruit willen helpen, kortom mensen die de wereld een beetje beter maken. En dat hele netwerk neem ik mee in alles wat ik doe. Want, alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Waarom ik?

aanbevolen

De deelnemers zijn bijna unaniem. De opstellingen zijn waardevol en nuttig. Ik krijg zoveel energie en liefdevolle feedback terug, dat ik domweg wel door moet gaan met systemisch werk.

En daar ben ik blij om.

partners

Sinds 1997

Binnen mijn netwerk heb ik heel veel terugkerende klanten. Sommige zelfs al vanaf het allereerste begin. En dat is superfijn, want samen iets doen is leuker dan alleen.

fiver person running on the field near trees

Klanten

ik ben mijn klanten dankbaar

Ik ben de mensen die deelnemen aan de opstellingen ongelooflijk dankbaar. Het vertrouwen dat ze mij geven, de tijd die ze investeren. Ik doe alles wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat een opstelling zorgt voor meer inzicht en gelukkig hoor ik vaak dat dit erg goed lukt.

partners

Een paar van de fijne leuke mensen en partijen waar ik mee samen mag werken.

Ilja Tromp
Ilja tromp

lichaamsgerichte therapie

Ilja verstaat de kunst van het luisteren naar het lichaam. Tijdens een opstelling is zij vaak van de partij. Kleine subtiele details en extra nazorg zijn zo volledig in goede handen. Sowieso is het fijn om met twee begeleiders te zijn. Samen, weet je nog?

https://www.burolichaamszaken.nl/

peter ros

heart & mind shaker

vriend en collega bij www.kuroso.nl spreker, ondernemer en ongelooflijk scherp. Bij bedrijfsopstellingen is hij het hoofd, maar vergis je niet. Voelen is ook een domein waar hij zich prima thuis voelt. Heerlijke combinatie van bijdehand en lief.

https://peter-ros.nl/

 

365 dagen succesvol

persoonlijke ontwikkeling

365 dagen succesvol is het grootste persoonlijke ontwikkelingsprogramma van Nederland. Ik mag bijdragen aan hun missie “Nederland het gelukkigste land van de wereld” door opstellingen te verzorgen, door mee te ontwikkelen aan nieuwe programma’s en door B-to-B programma’s te ontwikkelen. 

https://www.365dagensuccesvol.nl/

 

 

Wil jij nu ook eindelijk zicht op het onzichtbare?

neem contact op dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen doen.